(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Viihdytkö vaihtelevassa työssä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Haemme motivoitunutta KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kittilään.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit taloteknisen kiinteistönhoitajan tehtävistä monipuolisissa asiakaskohteissamme Kittilässä, Kolarissa ja Levillä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 04–15.30 välillä. Lisäksi työhön kuuluu osallistuminen päivystysrinkiin.


Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti, - tai erikoisammattitutkinnon katsomme eduksi. Aikaisempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta, LVIS töistä sekä toiminnanohjausjärjestelmien (Tampuuri, Granlund Manager, FimX, Haahtela ym.) käyttökokemus katsotaan eduksi. Katsomme eduksesi myös suoritetut työturva-, tieturva- ja tulityökortti tai EA-kurssit.


Tehtävän hoitaminen vaatii teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Teet työsi asiakaslähtöisesti, joustavasti ja olet valmis oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoasi. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.11.2020. Työ alkaa marraskuussa 2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com  , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -