(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä? Haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Ouluun.


ISS kiinteistöpalvelut vastaa kokonaisvaltaisesti erilaisten kiinteistöjen toimivuudesta ja arvon säilymisestä. Erikois- ja liikekiinteistöjen hoito koostuu kiinteistöjen teknisestä kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta.


Työssäsi huolehdit pääasiassa koulu, - ja liikekiinteistöjen kunnossapito, - ja huoltotehtävistä. Lisäksi huolehdit kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös päivystys vuoroja jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Etsimme kiinteistönhoidon monipuolisia ammattilaisia. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvät ja ajantasaiset ATK-taidot. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi löytyy oma-aloitteisuutta, joustavuutta, oman työn organisointikykyä sekä hyvää tilannetajua. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Katsomme eduksi Haahtela ja BEM huoltokirja osaamisen. Työssäsi tarvitset B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä.


Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.10.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/