(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Tampereen evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän kiinteistöpalveluissa on haettavana

kiinteistönhoitajan vakituinen työsuhde

Kiinteistönhoitaja toimii Tampereen seurakuntien kiinteistöjen kiinteistönhoitotehtävissä laaditun kiinteistönhoidon tehtäväkuvauksen mukaisesti. Kiinteistönhoitajan pääasiallinen työntekopaikka on Aito -keskus (Kirjoniementie 15), mutta työtehtävät sisältävät myös muiden leirikeskusten sekä tarvittaessa seurakuntayhtymän muiden kiinteistöjen hoitoa.

Kiinteistönhoitaja vastaa kaikkien leirikeskusten rakennusten hoidosta ulkoalueineen, pienistä korjauksista sekä kunnossapitotarpeiden esiin tuomista osana kunnossapidon suunnittelua. Kiinteistönhoitajan työtehtäviin kuuluvat huolto- ja korjaustehtävät, kiinteistöjen talotekniikka ja valvonta sekä mahdolliset päivystystehtävät. Kiinteistönhoitaja vastaa kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta toimivuudesta. Kiinteistönhoitaja vastaa lisäksi kiinteistökohtaisten sähköisen huoltokirjan mukaisten tehtävien oikea-aikaisesta toteuttamisesta sekä tehtyjen tehtävien kirjaamisesta.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä ja vastuullista työotetta, monipuolista teknistä osaamista sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Kiinteistönhoitajalta edellytetään oman auton käytön mahdollisuutta. Eduksi katsomme monipuolista kiinteistöhoidon ja talotekniikan osaamista, työkoneiden käyttöä sekä aikaisempaa työkokemusta toimialan tehtävistä sekä kiinteistötietojärjestelmän sähköisen huoltokirjan tuntemusta. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto.

Tehtävän palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 403 (2135,97 €/kk) mukainen. Työntekijälle maksetaan peruspalkan lisäksi KirVESTES:n mukaista euromääräistä kokemuslisää. Työaika on 38:45/vko (1.1.2021 työaika on 38:15/vko). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään 15.2.2021.

Sähköiset hakemukset 30.10.2020 klo 12:00 mennessä.

Tiedustelut 19.10.2020 alkaen: apulaiskiinteistöpäällikkö Petri Salminen puh. 040 804 9800 tai petri.salminen@evl.fi