(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Etsimme nyt Jyväskylän tiimimme vahvistukseksi

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

Minkälainen pesti? Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työ, jossa vastuullasi on monipuolisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotöitä Jyväskylän alueella. Asiakaskohteita on laidasta laitaan aina asuinkiinteistöistä vaativiin toimitilakokonaisuuksiin, joten työ on takuulla vaihtelevaa. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystys on mahdolllista, ja päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina. 

 

Ketä etsimme? Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta koulutusta tärkeämpää on kokemuksen kartuttama varma ote niin ennen kaikkea liikekiinteistöjen, mutta myös asuinkiinteistöjen kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, -tekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Toivomme myös joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun, sillä tulet työskentelemään asiakkaiden parissa päivittäin. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Kokemus konetöistä kiinteistönhoitotraktorilla on iso plussa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta, jotta pysyt iskussa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli pesti monipuolisten kiinteistöjen parissa herätti mielenkiinnon, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.10.2020 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tuleva esimiehesi, asiakasryhmän päällikkö Kalle Hännivirta 050 385 3930.