(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Vahvistamme Kajaanin yksikköämme. Haemme nyt kiinteistönhoitajaa.

 Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava. Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattipätevyys. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies  Harri Komulainen puh. 0447657697 . Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian,  kuitenkin viimeistään 27.11.2020.