(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta ja haluamme löytää pitkäaikaiselle asiakkaallemme huipputyyppiä kiinteistönhoidon pariin pk-seudulle.  

Työ on arkeen sijoittuva päivätyö. Mahdollisuus myös päivystysvuoroihin. Tässä työssä tarvitaan omatoimisuutta, ahkeraa työotetta sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviin kuuluu mm. huolto- ja korjaustöitä.  Työnkuva pitää sisällään teknistä osaamista. Tuntemus paloilmoittimista, iv-laitteista sekä rakennusautomaatiosta on eduksi, näihin kaikkiin työtehtäviisi saat kuitenkin kattavan perehdytyksen.

Mikäli sinulta löytyy kiinteistönhoitajan, rakennusalan, talotekniikan, sähköalan tai kone- ja metallialan perustutkinto, ovat ne hyvä pohja tälle työlle.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela 

myyntipäällikkö 

0503230543

anni.koskela@aaltovoima.fi 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.