(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen kiinteistönhoidon osaaja? Etsitkö pidempiaikaista työsuhdetta?

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJIA asiakkaallemme Kuopioon.

Kiinteistönhoitajana vastuualueesi kattaa perus sisätyöt, hanat, vessat, automaation säädöt sekä ulkoaluetyöt sesongin mukaisesti kattaen roskalenkit ja talvisin lumityöt. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen kielen taidolla. Kyseessä on kokopäivätyö, ma-pe.  Työkohteet ja kiinteistöt sijaitsevat Kuopion alueella. Tehtävänäsi on varmistaa asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia palveluja.

Sovit tehtävään, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla B-ajokortti. Auto tulee asiakasyrityksen puolesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävän alle. Hae paikkaa pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Personalhuset, Miialta p. 050 362 3984 tai sähköpostitse miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä