Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020
Etsimme nyt ammattitaitoisia KIINTEISTÖNHOITAJIA Lahteen. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä erilaisissa kiinteistöissä, jotka sijatsevat Lahden alueella. Työaika sijoittuu arkipäiville ja aamu- ja päivävuoroon. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan ammattikoulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tarvitset tössäsi myös hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. 

Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen esimiehen ja suuren, kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381966
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti