(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa KIINTEISTÖNHOITAJAA Kemijärvelle.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluvat yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät, kuten huolto ja kunnostustyöt sisä- ja ulkoalueilla asiakaskohteissamme. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7–16 välille, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen kiertävä päivystys. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen loppukevääseen 2021 asti.


Etsimämme henkilö voi olla alan rautainen ammattilainen tai uusi kyky joka on valmis kehittymään ja oppimaan. Sopiva koulutus tehtävään voi olla esim. LVI-asentajan, sähköasentajan-, talonrakentajan-, tai kiinteistönhoitajan koulutus. Työtehtävät on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan mutta eduksi katsomme koneajotaidon, kokemuksen korjausrakentamisesta sekä LVI- asennustöistä, kiinteistöautomaation tuntemuksen, huoltokirjaosaamisen sekä taloteknisten prosessien hallinnan. Työn sujuvuuden kannalta tarvitset B-luokan ajokortin ja oman auton.


Toivomme sinun olevan motivoitunut, oppimishaluinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt ulkona, olet tottunut fyysiseen työhön etkä pelkää ottaa vastuuta. Omaat perus IT- taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.9.2019.


 ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka-