(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA eri asiakkuuksien hoitoon Ivaloon.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä aina ulkoalueiden hoidosta vaativiin teknisiin huoltotehtäviin. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta tehtävään sisältyy myös säännöllinen päivystysvalmius joka neljäs viikko. Työsuhde on kokoaikainen ja  toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme hyvää kiinteistötekniikan tuntemusta ja kokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsotaan  alan koulutus esim. kiinteistönhoitajan, sähköasentajan tai LVI-puolen ammattitutkinto. Toivomme että sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Arvostamme nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan käyttökokemusta ja osaamista. Sinulla on perustason IT-taidot, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin ja oman auton.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.9.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -