(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA Turkuun.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin.


Työpäiväsi täyttyvät erilaisista kiinteistönhuollon tehtävistä, kuten huoltokirjojen ylläpidosta, ulkoalueiden hoidosta, teknisten järjestelmien käytöstä ja huollosta.

Etsimme oma-aloitteista ja aurinkoisen palveluasenteen omaava reipasta tekijää. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä alan ammattitutkintoa. Alan muut kurssit katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä näppäryytttä mm. tabletin ja huoltokirjojen käytössä.


Tarjoamme vakituisen työn, jota tehdään päivystystä lukuun ottamatta arkisin päivätyönä. Tehtävässä sinua tukee ammattitaitoisen esimiehen lisäksi tiimi, joka auttaa aina tarvittaessa. Tuemme hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.


Jos olet valmis hyppäämään ammattitaitoiseen porukkaamme, niin täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -