(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Etsimme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Porvooseen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 


Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista kiinteistönhuollon työtehtävistä eri asiakaskohteissamme. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja aamuvuoroon, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös viikonloppuisin ja eri vuorokaudenaikoina. 


Toivomme, että sinulla on alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhuollossa käytettävistä työkoneista. Eduksi katsomme osaamisen erilaisista huoltojärjestelmistä ja kiinteistöautomaatiosta. Tarvitset työssä B-ajokortin lisäksi suomen kielen taitoa sekä joustavuutta ja itsenäistä työotetta. 


Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen työssäsi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 


Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 20.9.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -