(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Etsimme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Porvooseen.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 


Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista kiinteistönhuollon työtehtävistä eri asiakaskohteissamme. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja aamuvuoroon, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös viikonloppuisin ja eri vuorokaudenaikoina. 


Toivomme, että sinulla on alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä kiinteistönhuollossa käytettävistä työkoneista. Eduksi katsomem osaamisen erilaisista huoltojärjestelmistä ja kiinteistöautomaatiosta. Tarvitset työssä B-ajokortin lisäksi suomen kielen taitoa sekä joustavuutta ja itsenäistä työotetta. 


Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin tuen työssäsi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 


Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 9.8.2020.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -