(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen avainasiakkuuksiimme HELSINGIN KANTAKAUPUNKIIN.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteidemme kiinteistön ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 15.30 välillä, mutta työhön kuuluu myös päivystysvuoroja viikonloppuisin. Työsuhde tulee olemaan kokoaikainen ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta alan työtehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja oman työn organisointikykyä. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen sekä kohtalaista ruotsin ja englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme B-ajokorttia, ajantasaisia ATK-taitoja ja katsomme eduksesi kokemuksen huoltokirjojen täytöstä. Tehtävään valitulle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista kiinteistönhoitajan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siitä lisää digilehdestämme työntekijämme Aleksin kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 16.8.2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -