(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA huolehtimaan Savonlinnan tärkeimmästä matkailukohteesta, historiallisesta Olavinnasta. Työssäsi kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisesti erilaisista kiinteistönhuollon tehtävistä ja osaltasi mahdollistat  linnan  toimimisen esimerkiksi Oopperajuhlien näyttämönä. Olavinlinna sijaitsee saaressa, joten työhösi kuuluu myös saareen johtavan ponttonisillan avaaminen ja sulkeminen. Linnassa vierailee kymmenia tuhansia kävijöitä vuosittain, ja asiakaspalvelu onkin erittäin olennainen osa työtäsi. 

Työtä tehdään vuorotyönä vaihtelevasti, talvikaudella 15.8 - 31.5 työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 7-16.30 välille ja kesäkaudella kolmivuorotyönä aamu-, väli- ja yövuorossa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on kiinteistönhoitajan tutkinto tai useamman vuoden työkokemus alalta. Tarvitset tehtävässä B-ajokorttia, suomen ja englannin kielen taitoa, tietoteknisiä valmiuksia ja mahdollisuutta sitoutua työaikoihin. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Jos etsit ainutlaatuista mahdollisuutta työskennellä merkittävässä historiallisessa kohteessa ja olet valmis heittäytymään tuottaaksesi kohteessa vieraileville matkailijoille ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus! Älä aikaile vaan hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 31.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Toni Hartikainen, jonka tavoitat numerosta +358405314092.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -