(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJAA.

Olethan valmis ottamaan vastuullesi asiakkaamme asikkaiden asuinkiinteistöt. Työssä tarvitset nopeaa reagointikykyä vaihtelevien tehtävien parissa, sekä palvelualttiutta asiakkaiden kanssa. Olethan luonteeltasi reipas ja motivoitunut työntekoon. Eduksesi katsomme kiinteistöhoitajan perustutkinnon ja erityisesti työkokemuksen kiinteistöhoitoalalta.Koulutus ei ole pakollinen, jos sinulla on pidemmän työuran ajalta tarvittavat tietotaidot hallussa alalta. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvat asiakaspalvelutaidot, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä, joten sinun on oltava oma-aloitteinen ja kuitenkin niin rohkea, että tilanteen vaatiessa pyydät apua, että työt saadaan hoidettua. Työ edellyttää B- ajokorttia. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24642390

Avainsanat: kiinteistönhoito, ulkotyöt, pihatyöt, sisätyöt, lumityöt, kiinteistönhuolto, asiakaspalvelutyö.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!