(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa oma-aloitteista ja motivoitunutta KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Haukiputaan ja Oulun alueelle.

Kiinteistönhoitajana työtehtäväsi ovat monipuolisia: vastaat muun muassa asiakkaiden kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden vaihtelevista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Jos sinulta löytyy taitoa hanojen-, ja muiden vesikalusteiden korjaamisesta ja vaihtamisesta, huoltokirjatehtävien suorittamisesta ja huoltokirjan täyttämisestä, räystäiden puhdistamisesta, etkä pelkää liata käsiäsi, voit olla etsimämme henkilö!

Odotamme sinulta kiinteistönhoitajan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista kiinteistöhuoltajan tehtävistä. Toivomme sinun omaavan työtä pelkäämättömän asenteen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisukykyä yllättävissäkin tilanteissa. Et vierasta nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan tartut nopeasti toimeen. Omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä kommunikoit sujuvalla suomenkielellä. Arvostamme aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tehtävä on aluksi Amikon kautta määräaikainen, jonka jälkeen työntekijä vakinaistuu suoraan asiakkaamme kirjoille.

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian nettisivuillamme, sillä tässä kohtaa on vain yksi paikka täytettävänä! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Sini, puh. 050 513 6566.