(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA avainasiakkuuteemme Helsingin Vallillaan.

Tehtävässä olet tärkeä osa asiakkuudessa työskentelevää palvelutiimiämme ja vastaat osaltasi yleisistä kiinteistönhoidon työtehtävistä, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoidosta sekä kunnossapidosa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-18 välille. Työ alkaa kesän 2020 aikana ja on toistaiseksi voimassa oleva. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Kiinteistönhoitajan perustutkinto ja aikaisempaa työkokemus kiinteistöhoidon tehtävistä katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi merkittävän asiakkuutemme tiivistä palvelutiimiä ja  suuren organisaation tuen työssäsi. ISS tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet edetä urallasi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.3.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -