(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020


Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA avainasiakkuuteemme Helsingin Vallillaan.

Tehtävässä olet tärkeä osa asiakkuudessa työskentelevää palvelutiimiämme ja vastaat osaltasi yleisistä kiinteistönhoidon työtehtävistä, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoidosta sekä kunnossapidosa. Työaika on arkisin klo 6-18 välillä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen heinäkuun 2020 loppuun.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Kiinteistönhoitajan perustutkinto ja aikaisempaa työkokemus kiinteistöhoidon tehtävistä katsotaan eduksi. Aiempaa kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Toivomme myös, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi merkittävän asiakkuutemme tiivistä palvelutiimiä ja organisaation tuen taakseisi. ISS tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet edetä urallasi. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.2.2020


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -