(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Etsimme nyt  KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä vastaat monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä kiinteistöjen ulkoalueilla sekä sisätiloissa. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville 7- 15.00 välille, mutta toivomme valmiutta tehdä satunnaisesti viikonlopputöitä sekä päivystyksiä. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta kiinteistönhoidosta ja erityisesti teknisten palveluiden tehtävistä. Tarvitset työssäsi B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Arvostamme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Katsomme eduksi sähköisten huoltokirjojen (Tampuuri) tuntemuksen. 

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 15.03.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -