(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Etsimme 

 

TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA KAUPPAKESKUKSEEN

 

kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä sisältää enimmäkseen kiinteistöhoitoa ja asiakaspavelua. Kyseessä on vuorotyö ja toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen ja mahdollisuutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroon.

 

Ketä etsimme? Alan koulutus ja kokemus on aina plussaa, mutta ahkeralle ja säänkestävälle tekijälle löytyy hommia ilman kokemustakin. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin vaikka taivaalta sataisi rakeita! 


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat loistavan työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Mikko Lahtinen (p. +358 50 385 9348) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä ma-pe klo 9 -15 välisenä aikana.