(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko sinä kiinteistö- ja siivouspalvelualan moniottelija, etsimämme uuden ajan talkkaria?

Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA vastaamaan Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin asuinkiinteistöjen viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja toimivuudesta. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen kiinteistöpalvelualan ammattilainen. Työtehtävät määräytyvät päivittäin kiinteistöjen ja niiden käyttäjien tarpeen mukaan, eikä sinulle laadita etukäteen tehtävälistaa tai aikarajoitteita työtehtävillesi. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan päivittäiseen työnkuvaasi, kun omaat aktiivisen ja innostuneen otteen työn tekemiseen. Esimiehesi toimii sinua lähellä – hän suorittaa kanssasi samoja kiinteistön ylläpidon tehtäviä, joten havaintosi ja ajatuksesi tulevat varmasti kuulluksi.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistön ylläpidon tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu asuinkiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta olet valmis työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyäksesi, toivomme sinulla olevan


  • alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kiinteistöhuollon perustutkinto)
  • kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä
  • vahvaa teknistä osaamista, hyvää IT-osaamista sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta
  • B-ajokorttia
  • sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa


Tarjoamme sinulle tehtäväkohtaisen sopimuspalkan lisäksi mahdollisuuden työskennellä osaavassa ja työnsä ylpeydellä tekevässä tiimissä sekä suuren yrityksen henkilöstöedut. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies Kaija Uzun, jonka tavoitat numerosta 050 3240 421.

Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta.  Hakuaika päättyy 19.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -