(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNHOITAJA
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Vahvistamme pääkaupunkiseudun yksikköämme ja

etsimme osaavia

KIINTEISTÖNHOITAJIA

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana pääkaupunkiseudun kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. 

Toivomme, että ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen liiketoiminnalle. Otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava, viihdyt hyvin myös hektisessä ympäristössä. Olet valmis osallistumaan päivystykseen, jolloin töitä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina.

Arvostamme kiinteistöalan soveltuvaa koulutusta (perus- tai ammattitutkinto) ja työn kautta hankittua vahvaa ammattitaitoa. Hallitset nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn suuren konsernin työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille