(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019
Etsimme asiakaspalveluhenkistä KIINTEISTÖNHOITAJAA Lahden Mukkulaan. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat monipuolisista kiinteistön huolto- ja korjaustehtävistä sekä yrityskeskuksen ulkoalueiden hoidosta. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille. 

Edellytämme soveltuvaa kiinteistöalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta. Talotekniikan tuntemus sekä paineensietokyky on tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Tarvitset myös hyvää peruskuntoa, B- ajokorttia sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 18.12.2019 ja aloitus tehtävässä on mahdolinen heti sopivan henkilön löydyttyä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -