(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Lahteen. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä asuinkiinteistöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville ja klo 7- 15.30 välille. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan peruskoulutus ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös edellytyksenä työssä menestymiselle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen esimiehenja suuren, kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019 ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -