(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Pidätkö fyysisistä ja vaihtelevista työtehtävistä?


Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi huolehdit pääasiassa liikekiinteistöjen kunnossapito, - ja huoltotehtävistä. Lisäksi huolehdit kiinteistöjen LVIA-laitteistojen ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävistä sekä nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan mukanaan tuomista säätö- ja seurantatehtävistä. Työhön kuuluu myös ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15 välillä, mutta tehtävään sisältyy satunnaisesti myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit). Olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa ja vähintään kolmen vuoden kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii jonkin verran teknistä osaamista, hyvää asiakaspalveluasennetta, itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja voimassaolevaa työturvallisuuskortti ovat välttämättömät. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteiden välillä kulkemista. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.12.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -