(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Tornioon.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.


Työssäsi huolehdit kiinteistönhoitajan tehtävistä monipuolisessa asiakaskohteessamme Torniossa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet ammattilaisen ottein. Työhösi sisältyvät myös ulkoaluetyöt niin kesäisin kuin talvisinkin. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–15.30, mutta työhön kuuluu säännöllinen, ympärivuorokautinen päivystys n. 7 viikon välein. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan perustutkintoa. Myös työturva-, tieturva- ja tulityökortti sekä EA-kurssit tulee olla suoritettuna. Sähköasentajan, LVI-asentajan tai muun alalle soveltuvan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon katsomme eduksi. Aikaisempi työkokemus taloteknisestä kiinteistönhoidosta sekä toiminnanohjausjärjestelmien (Tampuuri, Granlund Manager, FimX, Haahtela ym.) käyttökokemus katsotaan myös eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista, hyvää peruskuntoa, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä B- ajokortin. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, mutta pystyt kommunikoimaan asiakaspalvelutilanteissa myös englanniksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.12.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -