(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko kiinteistöhoitajan kokemuksella tai koulutuksella varustettu asiakaspalvelulähtöinen ja itseohjautuva tekijä? Saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme KIINTEISTÖNHOITAJIA Espoon alueelle!

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Kohteet ovat pääosin liike- ja asuinkiinteistöjä.

Työssä menestyminen edellyttää alan soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua ammattipätevyyttä. Hakijoilta peräänkuulutetaan asiakaslähtöistä luonnetta sekä jämäkkää ja aikaansaavaa työotetta. Hakemamma henkilö hallitsee nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan ja kiinteistöjen huoltokirjajärjestelmät ovat hänelle entuudestaan tuttuja. Koneajotaidon katsomme eduksi, ajokortti on työssä välttämätön.

Työaika on 37,5h/vk ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7.00 - 15.30 välille. Työnkuvaan kuuluu myös päivystys- ja kausiluontoiset työt.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).