(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme nyt RTK-Palvelulle Rovaniemelle kahta (2) kiinteistönhoitajaa.

Kiinteistönhoitajana toimit osana RTK-Palvelun kiinteistönhuollon tiimiä. Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti ja vastuullisesti asiakkaiden kiinteistöjen monipuolisista korjaus-, huolto- ja ylläpitotehtävistä sekä piha-alueiden hoidosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittu ammattiosaaminen. Ajokortti on välttämätön. Työssäsi olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten olethan sosiaalinen ja avoin henkilö.

Oletko etsimämme henkilö? Hae pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.