(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2019

Vahvistamme Rauman yksikköämme


Haemme nyt Uuteenkaupunkiin


KIINTEISTÖNHOITAJAA


Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme. Itsenäisessä tehtävässäsi vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Olet luonteeltasi asiakaslähtöinen ja otteesi työntekoon on jämäkkä ja aikaansaava.


Sinulla on alan soveltuva koulutus tai työn kautta hankittu ammattitaito. Viheralan ja kiinteistöjen huoltotyöt ovat sinulle entuudestaan tuttuja. C-ajokortin ja kuljettajan ammatipätevyyden katsomme eduksi, työkoneajotaito on työssä välttämätön.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Kiinteistöhuollon lisäksi tarjoamme siivous-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Vesa Leppänen puh. 044 521 8580.


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2019.