(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Lappeenrantaan.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista kiinteistön huoltotehtävistä ja ulkoaluetöistä eri asiakaskohteissamme. Tehtävä on kokoaikainen, työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta osallistua päivystykseen.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan kiinteistöpalvelualan tai talotekniikan perustutkinto ja työssä hankinttua osaamista kiinteistönhoitajan tehtävistä. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa, ajantasaisia IT-taitoja, koneajotaitoa, B-ajokorttia ja hyvää peruskuntoa. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi.! Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -