(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lomarengas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Haemme vakituiseen ja täysipäiväiseen työsuhteeseen Leville kiinteistönhoitajaa/huolintatyöntekijää!

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välityspalvelu. Liki 4000 kotimaan kohteen valikoimassa on rantamökkejä, hiihtokeskusmökkejä ja -huoneistoja, sekä luksushuviloita ja eräkämppiä. Lomarenkaan tytäryhtiö KRT-Yhtiöt tuottaa Levillä laadukasta ja kokonaisvaltaista mökkihuolintaa noin 150:lle mökille ja lomahuoneistolle. Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme vahvistusta.

Kiinteistönhoitaja tulee työskentelemään huoltovastaavan oikeana kätenä vastaten mökkihuolintaan ja huoltotöihin liittyvistä päivittäisistä työtehtävistä. Keskeisiin työtehtäviin kuuluu mökkihuolintaan liittyvien lisäpalveluiden, kuten liinavaatehuollon sekä loppusiivousten koordinointi mökeissä, huoltosopimusten määrittelemät viikko- ja turvallisuustarkastukset sekä erittäin vaihtelevat huolinta- ja huoltotyöt sopimuskohteissa.

Huolintatyöntekijän työnkuvaan kuuluu lisäksi huoltovastaavan ohjauksessa mm:

  • mökkihuolto
  • kiinteistönhoitajan tehtävät
  • pienkone- ja laitteistohuolto
  • asiakasneuvonta ja -ohjaus
  • saapuvien ja lähtevien asiakkaiden seuranta varauskanavasta

Tehtävä voi sisältää myös yhteistyötä Lomarenkaan tytäryhtiön, Villi Pohjola Oy:n kanssa. Villi Pohjola Oy välittää kansainvälisenä matkanjärjestäjänä (Destination Management Company) asiakkailleen monipuolisia ohjelmapalveluita, joiden kysyntä Levin alueella on vahvassa kasvussa. Molemmat yhtiöt käyttävät osin samoja toimitiloja.

Edellytykset:

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, reippautta, asiakaspalveluasennetta sekä reipasta työotetta. Lisäksi joustavuus työaikojen ja tehtävän sisällön suhteen kuuluvat työnluonteeseen, sillä tehtävät vaihtelevat paljon myös vuodenaikojen mukaan. Sujuva suomen sekä englannin kielen suullinen ja riittävä kirjallinen taito ovat välttämättömyys. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lomarengas operoi pääosin erilaisilla digitaalisilla alustoilla ja järjestelmillä, joten selainpohjaisten varausjärjestelmien riittävä hallinta kuuluu ammatillisiin edellytyksiin.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi huoltomies, kiinteistönhoitaja tai vaikka kirvesmies.

Tarjoamme:

Vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa alan markkinajohtajayrityksessä yhdessä Lomarenkaan palveluhenkisen, motivoituneen ja tavoitehakuisen porukan kanssa.

Levin matkailualue tarjoaa kansainvälisen työympäristön vahvasti kasvavan matkailualan parissa. Levistä on kehittymässä ympärivuotinen kaikkia kansainvälisiä asiakassegmenttejä puhutteleva destinaatio. Levin Sirkan kylä on Lapin muuttovoittoisimpia kyliä.Työpaikka sijaitsee Levillä ja tehtävän luonteen vuoksi työskentely edellyttää vakituista asumista Levillä tai lähialueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin palvelupäällikkö Jyry p. 050-4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 etunimi.sukunimi@barona.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 6**.10.2019 mennessä** oheisen hakulinkin kautta. Täytämme paikan välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae heti!