(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Haemme nyt reipashenkistä KIINTEISTÖNHOITAJAA Tervolaan.

Kiinteistönhoitajana työtehtäviisi kuuluu eri kiinteistöhuollon työtehtäviä, kuten lumityöt, hiekotukset, roskalenkit, kesällä nurmialueiden hoidot ja muut ulkotyöt. Etsimme pidempiaikaista työntekijää, sillä töitä on tarjolla jokaisena vuodenaikana ja työtehtävät vaihtelevat vuodenajan mukaan. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus laajentaa työnkuvaa myös konekuskin töihin, kuten pyöräkonehommiin. Työt alkavat lokakuussa 2019.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä meille on kuitenkin oikea asenne. Työnkuvan vuoksi työturvallisuuskortti on välttämätön, mikäli sitä ei ole niin autamme sen suorittamisessa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jennika Puominen / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi