(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Liedon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Liedon seurakunta hakee kiinteistönhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 15.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistötekniset ja kiinteistöhoidolliset työt sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Tehtävään valittavalta edellytetään kiinteistönhoidon ammattitutkintoa, kiinteistönhoidon kokemusta ja osaamista. Tunnet nykyaikaisen talotekniikan ja sinulla on tietoteknisiä valmiuksia.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivisuutta, oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Lieto on alueellisesti laaja, ja seurakunnan kiinteistöjä on useissa sen taajamissa ja lisäksi seurakunnan leirikeskus sijaitsee Sauvossa, joten oma auto on tehtävien hoidon kannalta välttämätön.

Palkkaus: KirVESTES vaativuusryhmä 403. Työkokemusvuosien mukaan laskettava vuosisidonnainen lisä on 0-15 %. Valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valituksi tulevan tulee ennen työsuhteen alkua osoittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 20.8.2019 mennessä ensijaisesti sähköpostilla osoitteeseen: liedon.khranvirasto@evl.fi 
tai postitse: Liedon seurakunta, kirkkoneuvosto
Hyvättyläntie 6
21420 LIETO