(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Kiinteistöhuolto Paavo Sarkkinen on paikallinen kiinteistöhuoltoalan toimija, jolla on vahvat juuret Oululaisessa osaamisessa. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. kiinteistönhuolto, auraus- ja hiekoitustyöt sekä kuljetuspalvelut kuten vaihtolavat, lumenkuljetukset ja -lastaukset.

Etsimme nyt suoraan asiakkaamme kirjoille työllistyvää KIINTEISTÖNHOITAJAA.

Kiinteistönhoitajana työtehtäväsi ovat monipuolisia: vastaat muun muassa asiakkaiden kiinteistöjen toimivuudesta, viihtyvyydestä ja niiden vaihtelevista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Jos sinulta löytyy taitoa hanojen-, ja muiden vesikalusteiden korjaamisesta ja vaihtamisesta, huoltokirjatehtävien suorittamisesta ja huoltokirjan täyttämisestä, räystäiden puhdistamisesta, etkä pelkää liata käsiäsi, voit olla etsimämme henkilö! Tässä työtehtävässä tärkeää on ahkera ja työtä pelkäämätön asenne.

Odotamme sinulta:

- kiinteistönhoitajan koulutusta ja aiempaa työkokemusta alalta,
- hyviä tietoteknisiä taitoja (Avux-järjestelmä)
- kokemusta huoltokirjan käytöstä,
- asiakaspalveluhenkisyyttä sekä
- hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta osallistua päivystysvuoroihin. Lisäksi toivomme hakijalla olevan kokemusta työkoneilla ajamisesta ja tarvittaessa myös niiden korjaamisesta. Voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö ja EA1 kortti katsotaan hakijan eduksi. Työn liikkuvuuden vuoksi ajokortti on välttämätön.

Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Jos uskot olevasi etsimämme alan osaaja ja haluat nähdä valmiin työnjälkesi, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja työt voivat alkaa piankin!