(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu asiakaskiinteistömme kunnossapito- ja huoltotehtävät. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen ja mahdollisuutta osallistua ilta-, viikonloppu- ja arkipyhinä päivystyksiin. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä sekä kiinteistöhuollon perustutkintoa. Lisäksi toivomme sinulla olevan tuntemusta kiinteistöautomaatiosta, kiinteistön huoltokirjoista sekä kokemusta työkoneilla ajamisesta. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Kiinostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mari Ahtola, +358 40 7453 390. Lähetä hakemuksesi 25.8.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Työt alkaa sopimuksen mukaan elo- syyskuussa.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -