(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA merkittävään avainasiakkuuteemme Espoon Keilaniemeen. 


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit asiakaskohteemme kiinteistöjen ylläpito- ja pienimuotoisista korjaustehtävistä sekä muiden toimijoiden valvonnasta. Koordinoit myös muita pienimuotoisia kiinteistöön liittyviä tehtäviä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 6-16 välille.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus sekä aiempaa kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvän asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi vahvaa teknistä osaamista sekä suomen- ja englannin kielen taitoa.  Valitulle henkilöille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vakituisen työn mielenkiintoisessa asiakaskohteessa hyvien kulkuyhteyksien päästä. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -