(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteidemme hoitoon Rovaniemelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä, mutta tehtävään sisältyy satunnaisesti myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit). Olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan perustutkinto) ja aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja voimassaolevaa työturvallisuuskortti ovat välttämättömät. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa, eduksi luetaan englannin kielen taito.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -