(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Haemme nyt ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Porvoon seudulle.

Työssäsi huolehdit asuin- ja liikekiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 7.00-15.30 välille ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokopäiväinen. 

Edellytämme aiempaa työkokemusta vastaavista kiinteistöhoidontehtävistä ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä ATK-taitoja sekä suomen ja ruotsin kielen osaamista asiakaspalvelutehtävissä. Tarvitset työssäsi myös B-ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on joustava, asiakaslähtöinen ja itsenäinen ote työskentelyyn.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Yrityksessämme työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville löytyy. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.6.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -