(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA ulkoaluetöihin Vaasaan.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.
 
Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteemme ulkoaluetyöt. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokopäiväinen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15.30 välille. Työ sisältää päivystyksen.


Työssäsi tarvitset B-ajokorttia ja omaa auto, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme ennakkoluulotonta ja oma-aloitteista työotetta. Tehtävään soveltuva tutkinto katsotaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 
Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä. 


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.6.2019. Työtehtävä alkaa heinäkuun aikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -