(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme nyt ammattimaista KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu asiakaskiinteistömme kunnossapito- ja huoltotehtävät. Työaika on arkipäivisin klo 7-16 välillä, 7,5 h/pv. Kyseessä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä sekä kiinteistöhuollon perustutkintoa. Edellytämme koneiden käyttökokemusta ja osaamista. Lisäksi sinulla täytyy olla tuntemusta kiinteistöautomaatiosta sekä kiinteistön huoltokirjoista. Hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen. Etsimämme henkilö on ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja työtä pelkäämätön. Eduksi katsomme vesihygieniapassin. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.6.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -