(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Pyhäselälle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Asiakaskohteitamme on yli 4000 ympäri Suomen.

Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä vaativassa asiakaskohteessamme Pyhäselällä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet itsenäisesti mutta tiimin tukemana. Työskentelet arkipäivisin klo 7–16 välillä ja työ on vakituinen kokopäivätyö.

Edellytämme kiinteistönhoitajan ammattikoulutusta tai teknisen alan (LVI tai automaatio) koulutusta sekä yli kolmen vuoden työkokemusta. Kokemus mm. talotekniikasta sekä LVISA osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalveluasennetta sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. B-ajokortti on välttämätön. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa sekä perus ATK osaamista. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Liity mainioon työporukkaamme lähettämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.6.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -