Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Etsimme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA vahvistamaan tiimiämme Kokkolaan.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Kiinteistönhoitajana tehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistöhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoito sekä kunnossapito. Työsuhde on vakituinen sekä kokopäiväinen ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15.30 välille.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja ripeä työssäsi. Halu oppia on työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Eduksesi on kuitenkin koulutus -tai aikaisempi työkokemus alalta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen, B-ajokorttia, sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on eduksesi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.5.2019

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263290
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola