(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kantakaupunkiin.


Avainasiakkuusstrategiamme mukaisesti ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työssäsi kiinteistönhoitajana huolehdit yhden avainasiakaskohteemme monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä. Työtä tehdään arkipäivisin klo 7-15 välillä, eikä työhön sisälly kiertämistä eri kohteissa. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.


Eduksesi katsotaan kiinteistönhoitajan perustutkinto, tai muu alalle soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto, sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen ja innostut työstäsi yhä uudelleen.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan ja ison talon tuen. Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.4.2019.
ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, ISS Sunny Monday >> [LINKKI: https://www.fi.issworld.com/palvelumme-service/tyopaikkapalvelut] Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

- ISS on savuton työpaikka -