(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Etsimme nyt ammattimaista KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Hämeenlinnaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 


Työssäsi huolehdit toimitilakiinteistöjen monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä vaativassa asiakaskohteessamme Hämeenlinnassa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät, joiden parissa työskentelet itsenäisesti ammattilaisen ottein. Työskentelet pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7–15, mutta olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme hakijoilta kiinteistönhoitajan perus- tai ammattitutkintoa, aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä sekä työturvallisuus-, tulityö-, allasvesi- ja B-ajokorttia. Toivomme, että sinulla on hyvä peruskunto, ajantasalla olevat IT-taidot, hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 3.5.2019 ja työ alkaa mahdollisimman nopeasti.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -