(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme ammattitaitoista KIINTEISTÖNHOITAJAA Ouluun.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu yleiset kiinteistönhoidon työtehtävät, kuten huolto ja kunnostustyöt sisä- ja ulkoalueilla asiakaskohteissamme. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin kello 6 -15.00 välillä, mutta työ sisältää päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Edellytämme hakijalta kiinteistönhoitajan, - tai sähköautomaatiotekniikan ammattitutkintoa sekä vähintään vuoden työkokemusta vaativista liikekiinteistön kiinteistönhoidon tehtävistä tai kiinteistöautomaatiojärjestelmistä. Työn sujuvuuden kannalta tarvitset B-luokan ajokortin ja oman auton.


Toivomme sinun olevan motivoitunut, oppimishaluinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt ulkona, olet tottunut fyysiseen työhön etkä pelkää ottaa vastuuta. Omaat perus ATK- taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.5.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -