(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Seinäjoen seurakunnassa on avoinna
KIINTEISTÖNHOITAJAN TEHTÄVÄ

Kiinteistönhoitajan tehtäviin sisältyy seurakunnan toimintojen tukeminen kiinteistöjen ennakoivien huoltojen, sekä rakenteiden ja laitteiden ammattikorjausten avulla. Kiinteistönhoitajan tulee tuntea kiinteistön rakennus-, LVIA- ja sähköjärjestelmät niin, että hän pystyy tekemään itse yksinkertaiset säädöt, ennakoivat huollot, korjaukset ja mittaukset. Kiinteistönhoitajan työntekopaikka on Kirkonkranni Seinäjoella, mutta työtehtäviä on koko seurakunnan alueella.

Pätevyysvaatimuksena on laaja-alainen työkokemus alalta ja B-ajokortti. Eduksi katsomme sähkö- tai lvi-alan tutkinnot sekä kiinteistönhoitajan tai vastaavan tutkinnot. Arvostamme yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Työaika on KirVESTESin yleistyöajan mukainen. Palkka kuuluu vaativuusryhmään 403, lisäksi mahdollinen vuosisidonnainen palkanosa (0-15 %). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset on lähetettävä viimeistään 26.4.2019 klo 15 sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta. Haastattelut suoritetaan 8.5.2019.

Tiedusteluihin vastaavat kiinteistöpäällikkö Timo Mäki puh. 040 688 1417, timo.maki@evl.fi ja henkilöstöpäällikkö Heli Kivimäki puh. 040 713 3984, heli.kivimaki@evl.fi.