Kiinteistönhoitaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA asiakaskohteidemme hoitoon Rovaniemelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen normaalit (vesi, lämpö, ilmastointi) kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkoalueiden hoito. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6 - 16 välillä, mutta tehtävään sisältyy satunnaisesti myös viikonlopputöitä (liputukset, roskalenkit). Olet valmis osallistumaan tarvittaessa myös päivystykseen. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.


Edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi kiinteistönhoitajan perustutkinto) ja aikaisempaa kokemusta kiinteistönhoidon tehtävistä. Tehtävän hoitaminen vaatii vahvaa teknistä osaamista ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sekä itsenäistä työotetta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Hyvät IT-taidot ja voimassaolevaa työturvallisuuskortti ovat välttämättömät. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti. Työssäsi tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa, eduksi luetaan englannin kielen taito.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -


 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251905
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi