(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Haemme Hoasin palvelutiimiin tarmokasta   KIINTEISTÖNHOITAJAA     vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös kiinteistönhoidon tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty. 
Työskentelet Hoasin kehittyvässä opiskelija-asuntoympäristössä pääkaupunkiseudulla. Työpäiviesi sisältö muovautuu kiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan.    Osallistut päivittäiseen työskentelyyn sekä kiinteistönhoidon että siivouksen parissa. Tehtävänäsi on varmistaa Hoasin asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia kiinteistöpalveluja sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti.
 
  • Arvostamme alan koulutusta sekä kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävistä
  • B-ajokortti ja ajokokemus ovat työssä välttämättömiä. Kiinteistönhoitajan työssä suositeltavaa on traktorin ja muiden työkoneiden ajotaito.
  • Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen kielellä sekä kommunikoit suullisesti englanniksi.
  • Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote sekä halu kehittää omaa työtä.
  • Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Luonteeltasi olet avoin, reilu ja tasapuolinen.
 
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. 
 
Kuulostaako tämä juuri sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa! Tehtävään voit hakea hakulomakkeella 24.3. mennessä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse  tehtävästä antaa Andrus Kalm, andrus.kalm@coor.com. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään "Kiinteistönhoitaja, Espoo".