(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Niinpä etsimmekin ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävissä asiakaskohteessamme Helsingissä. Töitä paiskitaan pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös ilta- ja viikonlopputöihin tarpeen vaatiessa. Tehtävässä on mahdollisuus myös päivystystöihin, ja päivystysvuorossa olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy parin vuoden kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtävistä. LVI- asentajan tai sähköasentajan koulutus on tehtävässä eduksi, mutta ei pakollinen. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan. Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Asiakaskohteen luonteen vuoksi tehtävään valitun tulee läpäistä suppea turvallisuusselvitys ja huumetesti.

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.
 
Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteishoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Palvelumestari Otto Ljungbergiltä (puh. 040 866 7797)  arkisin klo 13-16 välillä.